Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Samen met een collega heb ik naast mijn fulltime baan bij Defensie in 1995 Breakpoint-outdoorspecialist opgericht. Vanaf 2004 ben ik verder gegaan als eenmanszaak. Natuurlijk kan ik niet alles alleen en heb ik een team van
goed opgeleide mensen om me heen die me helpen met alle activiteiten.

Ik ben Richard Sorée, eigenaar en medeoprichter van Breakpoint-Outdoor. In 1988 ben ik in dienst gekomen bij Defensie als sportinstructeur bij de Landmacht. Daar ben ik in aanraking gekomen met werken op hoogte en grensverleggende activiteiten. Dit doe ik nu al bijna 30 jaar en ik heb de hoogste klimbevoegdheid binnen dit werkveld.

Breakpoint betekent niet het breekpunt van een touw of iets anders maar het breekpunt tussen je oren. De knop omzetten om dingen die je in eerste instantie misschien niet zou durven toch, met professionele hulp van ons, proberen te doen. Zo kom je er vaak achter dat je meer kunt dan dat jezelf zou denken.

Tussen 1995 en 1997 heeft Breakpoint activiteiten in de Belgische Ardennen gedaan en daar een goede basis gelegd voor een mooie samenwerking met de Kabelbaan en Wilhelminatoren in Valkenburg. Dat is sinds 1997 de vaste locatie van waaruit we in het hele land activiteiten organiseren.